Maatje worden? Jij maakt het verschil!

Gevraagd
Helpen
De Boei is op zoek naar maatjes voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ben je minimaal één keer in de twee weken beschikbaar voor een bezoekje aan iemand om gezellig samen activiteiten te doen? Meld je dan aan als maatje!

De Boei is op zoek naar maatjes voor mensen die tijdelijk een extra steuntje in de rug nodig hebben. Het gaat bijvoorbeeld om mensen die weinig contacten hebben, het lastig vinden om contacten te leggen of mensen met bijvoorbeeld een burn-out. Momenteel hebben we veel aanvragen dus jouw aanwezigheid zal het verschil maken in het leven van die ander.

Wat houdt het in om maatje te zijn?

De Boei koppelt vrijwilligers één-op-één aan iemand die op een bepaald punt in het leven even een maatje nodig heeft. Samen wandelen, fietsen, koken, iets samen bezoeken of gewoon even bijpraten.

Tijdens een intakegesprek kun je jouw voorkeuren, interesses en hobby’s aangeven. Daarna gaat De Boei op zoek naar iemand die hierbij aansluit. Een leuke ‘match’ tussen een maatje en deelnemer is namelijk erg belangrijk.

Wil je graag iets doen voor een ander en is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Amelita Kamerman van De Boei, telefonisch te bereiken op 033 - 299 29 22 of mail naar a.kamerman@deboeibunschoten.nl

Je bent van harte welkom.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

Gratis

Contact

Neem contact op met Amelita:

Amelita Kamerman
Contactpersoon
-15