NBSS Bunschoten

onderneming
Sport

NBSS is een initiatief van Nationaal Bureau Sport Stimulering, een in Baarn gevestigd sportbedrijf. De missie van Nationaal Bureau Sport Stimulering is om sport, beweging en (buiten)spelen te stimuleren onder kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Dat doen we vanuit de gedachte om in de basisschoolleeftijd al de basis te leggen voor een leven lang actief zijn. We werken hiervoor met enthousiaste sportprofessionals (o.a. ALO, Sportkunde, CIOS en Sport & Bewegen) aan innovatieve programma’s en producten, waarbij plezier altijd de leidraad is. Onze expertise en dienstverlening bestrijkt de volledige dag van een kind, gevangen in drie merken:

De wijk, school, BSO en sportvereniging zijn de vier focusgebieden waar we kinderen bereiken. Met Sportivun en Sportdocent spreken we dagelijks één of meerdere van deze focusgebieden aan. Vanuit NBSS bundelen we de expertise en activiteiten van Sportivun en Sportdocent om binnen een gemeente alle focusgebieden aan te spreken. We ontlasten gemeenten namelijk in de uitvoering van het sportbeleid. 

Vaak is de sportieve focus van een gemeente breder dan kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud. Onze inzet is dan op twee niveaus functioneel:

  1. We stimuleren sport, beweging en een gezonde leefstijl onder o.a. volwassenen, senioren, statushouders en mensen met een beperking;
  2. We hebben invloed op het gedrag en denken van de directe omgeving van kinderen (ouders, opa’s en oma’s, etc.). Omdat kinderen zich grotendeels laten leiden door omgevingsinvloeden, stimuleren we dus indirect sport onder deze kinderen.

Kijk voor al ons aanbod in de Gemeente Bunschoten op www.sportinbunschoten.nl én voeg ons toe op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!

@SportinBunschoten #sportinbunschoten

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

8