Aanbod van Grace Home

Grace Home 60+ Bingo
Een gezellige bingo voor senioren. Alle mensen van 60+ zijn welkom en spelen in vier rondes voor leuke prijzen. Natuurlijk beginnen we de avond met koffie en thee met wat lekkers. In de pauze drinken we gezellig wat met elkaar en zijn er frituurhapjes. Kosten zijn 10 euro voor 4 bingokaartjes.Drankjes en hapjes kun je betalen via een vrijwillige gift. Dit kan contant of via een QRcode.De Grace 60+ Bingo is iedere derde donderdag van de maand van 19.30 tot 22.00
Brei Ootjes
De Brei-ootjes is een gezellige groep vrouwen, die met elkaar breien en haken. In de even weken zitten ze op donderdagochtend in Grace Home. Neem je bol wol/katoen mee en kom gezellig bij deze dames zitten.
Grace Home mini high tea
1x per maand wordt er op dinsdagmiddag van 14.30 - 16.00 uur een mini high tea georganiseerd voor vrouwen. Opgeven hiervoor kan bij het DHLpunt van ontmoetingscentrum De Bron.
Offline Games
Hou je van spelletjes? Ook dat kan bij Grace Home. Kom gezellig langs op dinsdagmiddag, speel de leukste bordspellen, kom gezellig kaarten en ontmoet (nieuwe) mensen. Eén van onze vrijwilligers doet graag met je mee.
Grace Home mini kids
Elke woensdagochtend tussen 9.30 - 11.30 uur zijn ouders en grootouders met kinderen tot 4 jaar welkom in ons buurthuis. De koffie en thee staan klaar en de kindjes kunnen lekker spelen.
Coffee, books & more
Op de grote tafel staan de thee en koffie altijd klaar. Het is de plek voor ontmoeting, waar je een luisterend oor vindt of een boek, krantje of tijdschrift kunt lezen. Er zit een vrijwilliger voor je klaar met koffie en thee.
Grace Home Diner
Een heerlijk driegangendiner voor mensen die minder te besteden hebben, voor ouderen, voor mensen die behoefte hebben aan gezelschap of voor hen die simpelweg een positieve ervaring kunnen gebruiken.​ Iedere maand staat er iets anders op het menu. Natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen. Dit kun je aangeven als jij je aanmeldt. Voor dit diner wordt geen vast bedrag berekend, maar u kunt vrijwillig een gift achterlaten.Dit kan contant of via een QRcode.Het
Grace Home Lunch
Een heerlijke lunch voor mensen die minder te besteden hebben, voor ouderen en voor mensen die behoefte hebben aan gezelschap. Iedere maand staat er iets anders op het menu. Natuurlijk houden wij rekening met alle dieetwensen, meld dit even van tevoren.Voor deze lunch wordt geen vast bedrag berekend, maar u kunt vrijwillig een gift achterlaten. Dit kan contant of via een QRcode.De lunch is iedere derde dinsdag van de maand van 12.00 tot 13.30