Cursus DigiVitaler

Advies
Advies
Tijdens deze cursus maak je kennis met digitale zorg en leer je de mogelijkheden van de digitale zorg kennen. Na het kijken van korte filmpjes met uitleg, ga je zelf oefenen.

Er komen steeds meer digitale mogelijkheden om je eigen gezondheid te monitoren en je zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen maken gebruik van een patiƫntenportaal. En huisartsen en specialisten gebruiken steeds vaker een videoconsult in plaats van een fysieke afspraak. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze digitale ontwikkelingen? Volg dan de cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Bunschoten.

Tijdens deze cursus maak je kennis met digitale zorg en leer je de mogelijkheden van de digitale zorg kennen. Na het kijken van korte filmpjes met uitleg, ga je zelf oefenen. Aan bod komen bijvoorbeeld het patiƫntenportaal van de huisarts en het ziekenhuis, de websites Thuisarts.nl en Apotheek.nl, online een afspraak maken en het videoconsult.

Cursusdata

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten en worden meerdere keren per jaar georganiseerd in de bibliotheek Bunschoten.

Aanmelden

Aanmelden kan via de knop, telefonisch 033-4631914 of meld je aan bij de balie in de Bibliotheek Bunschoten. Als we op op dit moment geen data in de cursussen in de agenda hebben gepland, dan kom je op een wachtlijst voor de eerstvolgende cursus.

Voor de cursus wordt contact met je opgenomen voor een korte intake.

Wie

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Prijs

Gratis

Meer informatie

Contact

Neem contact op met :

Contactpersoon
5