De Boei Aanbod voor Basisscholen

Ontwikkeling
Training

Trainingen en bijeenkomsten

We geven onze trainingen veelal op de basisscholen zelf. Hier voelen de kinderen zich op hun gemak. Ze kennen de omgeving en zo kan het ook direct of tijdens schooltijd plaatsvinden.

Nu vinden er verschillende trainingen plaats zoals sociale vaardigheden, training voelspriet en de faalangst training. Als je meer informatie wil over deze trainingen kijk dan bij onze diensten. Je kan je voor deze trainingen en bijeenkomsten altijd aanmelden bij De Boei door te bellen naar 033 2992922 of te mailen naar info@deboeibunschoten.nl

Signaleren:

De Boei heeft een signalerende en adviserende rol. Wij hebben de taak om de signalen bij de juiste organisaties te krijgen. Deze organisaties zijn bijvoorbeeld de GGD, het Wijkteam De Lingt en Halt.

Informatie en advies:

Waar nodig kan de Boei zelf hulp bieden in de vorm van gesprekken, advies of een groepsles. We voeren gesprekken met leerkrachten en geven advies waar nodig over verschillende onderwerpen zoals de sociale, emotionele, relationele en seksuele ontwikkeling bij kinderen. We bieden thema leskisten aan met lesmaterialen die de leerkrachten zelf kunnen inzetten.

Aansluiten bij activiteiten:

Als sociaal werkers willen we een bekend gezicht zijn onder de jongeren en leerkrachten, zodat jongeren en leerkrachten vroegtijdig hun vragen kunnen stellen. Als de jongeren ons kennen wordt de drempel om een vraag te stellen verlaagd.

Lessen

Ook biedt De Boei lessen aan op het basisonderwijs. De volgende lessen kunnen aangeboden worden:

Lessen Leskisten

Whatshappy les Relationele en seksuele vorming

Gamen

Sociale weerbaarheid

Mediawijsheid

Kindermishandeling/huiselijk geweld

Positiviteitsles

Cyberpesten

Rouwverwerking (incl. netwerk)

Jonge mantelzorgers

Introductieles de Boei

Wie

Kinderen
Volwassenen

Prijs

Gratis

Waar

Bikkersweg, 30 14
Bunschoten-Spakenburg

Contact

Mieke Verhoef
Contactpersoon

Neem contact op met Mieke:

-10