Ouderwijsavonden De Boei

Advies

Informatieve avonden met diverse thema's rond opvoeden en opgroeien

Onder de naam 'Ouderwijs' organiseert De Boei informatiebijeenkomsten voor ouders en andere belangstellenden rondom thema’s die te maken hebben met opvoeding. u bent ook in de gelegenheid elkaar te ontmoeten en met andere ouders in gesprek te gaan.

Digitale Ouderwijsavond over slaapgedrag bij jonge kinderen

Omdat de vorige avond zo’n succes was bieden we de avond over slaapgedrag bij jonge kinderen opnieuw aan. De avond is op woensdag 21 april om 19.30 uur. Het is een digitale ouderwijsavond over slapen en wordt inhoudelijk verzorgd door Praktijk ZigZag in samenwerking met De Boei. Dus: heb je de vorige avond gemist? Of waren de kinderen onrustig en heb je niet alles goed kunnen volgen? Dan is er een nieuwe kans.

 Slapen is goed voor de groei en ontwikkeling. Maar in slaap komen of doorslapen is vaak niet vanzelfsprekend voor jonge kinderen. Veel ouders kennen wel periodes waarin hun kind maar blijft huilen of smoesjes bedenkt om toch nog even uit bed te kunnen. Wie kent het niet “Mam, ik moet nog even plassen” of “Papa ik ben bang”! Voor je het weet ben je de hele avond druk met het in bed leggen van je kind. Hoe zorg je er voor dat het naar bed brengen weer vlot en soepel verloopt en jij weer de avond voor jezelf hebt?

Op deze ouderwijsavond gaan we het hebben over een gezond slaapritme, wat normale slaapproblemen zijn en hoe je weer terug kunt komen in dat gezonde slaapritme. Je krijgt praktische tips en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen.

De avond is op woensdag 21 april en zal starten om 19.30 uur. Wel graag van tevoren opgeven bij De Boei door te bellen naar 033 – 299 29 22 of te mailen naar Prisca Weigand via p.weigand@deboeibunschoten.nl

Bij aanmelding krijg je een uitnodiging met link om in te loggen en deel te nemen aan deze avond.

Wie

Volwassenen

Prijs

Gratis

Waar

Bikkersweg 86
Bunschoten-Spakenburg

Contact

Neem contact op met Prisca:

Prisca Weigand
Contactpersoon
-1