Etalage van Buurtplatform Boeiend Bunschoten

Ontdek het vaste aanbod van verschillende organisaties

(Studie)Sportdag vrijdag 13 oktober 2023
Op vrijdag 13 oktober 2023 organiseren we van 08:30 tot 15:00 een sportdag tijdens de studiedagen van de meeste scholen in Bunschoten. De sportdag vindt plaats in Sporthal de Stormvogel, bij sportcomplex de Westmaat.
Sportdag vrijdag 20 oktober 2023
In de Herfstvakantie organiseren we nogmaals een sportdag voor alle kinderen uit Bunschoten.Dit maal in Sporthal Agilitas. De dag duurt van 10:00-15:00 en staat vol met plezier!Kom jij ook?
Motorische Remedial Teaching (MRT)
MRT is bedoeld voor kinderen die tijdens de reguliere gymlessen niet of moeilijk kunnen meekomen. Dit is een wekelijkse extra gymles met meer persoonlijke aandacht voor het kind.
Dagactiviteit MEEDOEN
Met Elkaar Eten, Doen Ontspannen En Natafelen in de Samenklank.Een programma voor senioren om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.Ook is de mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan, een spelletje te doen of te helpen met de maaltijd onder begeleiding van vrijwilligers.Tussen de middag wordt er met elkaar een warme
Lezing/ Boekpresentatie Breindrop
Steven Goudbloem en Ruby Beltman zijn auteurs van het boek BREINDROP, een reisverhaal over mentaal vastlopen, hulp en herstel. Op dinsdag 31 oktober geven zij bij de Bibliotheek Eemland in Bunschoten een presentatie/workshop aan de hand van het boek. Het boek en de interactieve boek presentatie zijn voor mensen die zelf zijn vastgelopen, mensen uit hun naaste omgeving, zoals partner, vrienden, collega’s, en ook voor professionals in de zorg en welzijn. De workshop is van 20.00 tot 21.30
Grace Home 60+ Bingo
Een gezellige bingo voor senioren. Alle mensen van 60+ zijn welkom en spelen in vier rondes voor leuke prijzen. Natuurlijk beginnen we de avond met koffie en thee met wat lekkers. In de pauze drinken we gezellig wat met elkaar en zijn er frituurhapjes. Kosten zijn 10 euro voor 4 bingokaartjes.Drankjes en hapjes kun je betalen via een vrijwillige gift. Dit kan contant of via een QRcode.De Grace 60+ Bingo is iedere derde donderdag van de maand van 19.30 tot 22.00
Brei Ootjes
De Brei-ootjes is een gezellige groep vrouwen, die met elkaar breien en haken. In de even weken zitten ze op donderdagochtend in Grace Home. Neem je bol wol/katoen mee en kom gezellig bij deze dames zitten.
Grace Home mini high tea
1x per maand wordt er op dinsdagmiddag van 14.30 - 16.00 uur een mini high tea georganiseerd voor vrouwen. Opgeven hiervoor kan bij het DHLpunt van ontmoetingscentrum De Bron.
Offline Games
Hou je van spelletjes? Ook dat kan bij Grace Home. Kom gezellig langs op dinsdagmiddag, speel de leukste bordspellen, kom gezellig kaarten en ontmoet (nieuwe) mensen. Eén van onze vrijwilligers doet graag met je mee.
Verslavingsproblematiek
In 2023 organiseert Waypoint in samenwerking met Jellinek Preventie en De Boei een reeks avonden voor naasten van verslaafden. Spreker is een preventiemedewerker van Jellinek.
Feel Strong 8-12 najaar 2023
Feel Strong - Sterker In Je Schoen Leren Staan“Soms voel ik me onzeker, soms word ik gepest. Hoe kan ik daar mee omgaan? Hoe kan ik leren sterker in mijn schoenen te staan?”Leren om voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven gaat niet altijd vanzelf. Als je je onzeker voelt is dat moeilijk. Dit kan ervoor zorgen dat je je terug gaat trekken of juist druk en agressief gedrag vertoont.Feel Strong is een laagdrempelige weerbaarheidstraining
Buurt Café
Mobiele ontmoetingsplek in de wijk