Aanbod van Buurtplatform Boeiend Bunschoten

Ontdek het vaste aanbod van verschillende organisaties

Informatieavond
Informatieavond over ouder worden in de gemeente Bunschoten met diverse keuzeworkshops: - Lekker lang thuus in je eigen huus - Met vallen en opstaan - Als u zorg nodig heeft - Welzijn voor ouderen
Multi-sportdag zomervakantie Bunschoten
Multi-sportdag zomervakantie Bunschoten – 18 augustus
Multi-sportdag zomervakantie Bunschoten
Multi-sportdag zomervakantie Bunschoten – 14 juli
Multi-sportdag meivakantie Bunschoten
Multi-sportdag meivakantie Bunschoten – 5 mei
Sportinstuif
Naschools sporten op het Aral-veldje aan de Brahmslaan. Doe jij ook mee?
Sportclubje
Een kleinschalige sportactiviteit voor kwetsbare kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar
Motorische Remedial Teaching (MRT)
MRT is bedoeld voor kinderen die tijdens de reguliere gymlessen niet of moeilijk kunnen meekomen. Dit is een wekelijkse extra gymles met meer persoonlijke aandacht voor het kind.
Buurt Café
Mobiele ontmoetingsplek in de wijk
Taalcafé Kleurrijk Bunschoten
Laagdrempelig taalaanbod voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren spreken. Gericht op ontmoeting met vrijwilligers en het oefenen van 'dagelijkse gesprekken'.
Ouders Lokaal
Ouders Lokaal is een ontmoetingsplek bij De Boei voor alle opvoeders, met name voor ouders/opvoeders uit verschillende culturen of met weinig contacten in het dorp.
Repair Café
Weggooien is 'zonde', repareren is beter!
De Huiskamer
Een kopje koffie, een gesprek, een spelletje of een film.De Huiskamer is er speciaal voor (alleenstaande) mensen die het gezellig vinden om af en toe samen koffie te drinken en andere mensen te ontmoeten. U bent iedere woensdag en donderdag van 10.15-11.45 uur van harte welkom. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een lunch, bingo, een film of informatie over bijvoorbeeld valpreventie.Locatie: IJsselmeervogels, Westdijk 14Aanmelden? Of heeft u vervoer nod Lees meer...