Agenda van Buurtplatform Boeiend Bunschoten

Ontdek de 18 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Dinsdag 31 januari14:00
Informatiepunt Digitale Overheid
Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Bunschoten.
Woensdag 01 februari16:00
Spreekuur DigiTaalhuis Bunschoten
Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer gebruiken.Voor wieAlle inwoners van Bunschoten vanaf 18 jaar.
Woensdag 01 februari18:15
Grace Home Diner
Een heerlijk driegangendiner voor mensen die minder te besteden hebben, voor ouderen, voor mensen die behoefte hebben aan gezelschap of voor hen die simpelweg een positieve ervaring kunnen gebruiken.​ Iedere maand staat er iets anders op het menu. Natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen. Dit kun je aangeven als jij je aanmeldt. Voor dit diner wordt geen vast bedrag berekend, maar u kunt vrijwillig een gift achterlaten.Dit kan contant of via een QRcode.Het diner is  Lees meer...
Woensdag 01 februari19:00
Taal Café Kleurrijk Bunschoten
Het Taal Café Kleurrijk Bunschoten is een taal- en ontmoetingsgroep voor inwoners van Bunschoten met een anderstalige achtergrond.
Donderdag 02 februari09:00
Computercursus voor beginners Klik & tik
Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is deze computercursus voor beginners iets voor jou. We beginnen bij het begin en dan gaan we stap voor stap verder. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op.
Donderdag 02 februari09:00
Taal Café Kleurrijk Bunschoten
Het Taal Café Kleurrijk Bunschoten is een taal- en ontmoetingsgroep voor inwoners van Bunschoten met een anderstalige achtergrond.
Donderdag 02 februari10:00
Digitaal Hulpplein
Heb je vragen op het gebied van computers, tablets, smartphones of internet? Dan kun je elke donderdag terecht bij het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten voor gratis hulp en advies.
Donderdag 02 februari13:00
Repair Café
Weggooien is 'zonde', repareren is beter!